TAk for i år

Round Zealand Sailing Week

Vi ses 7. - 15. juni 2025

Vi ses 7. - 15. juni 2025

Sjælland Rundt Sailing Week er nu officielt afsluttet.

Sejlerne blev i år sendt sydover da vejrforholdene i Kattegat ikke var gunstige på starttidspunktet.

Tak til færgetrafikken for samarbejdet med at få sejlerne sendt sikkert afsted. Det gjorde dog ikke turen rundt om Sjælland mindre udfordrende. Flere skippere kunne berette om trætte besætningsmedlemmer der havde kæmpet hårdt i bl.a Køge Buge og fra Sjællands Odde mod Helsingør. Der var dog generel tilfredshed med den valgte rute.

Deltagere i Anholt Race blev da også udfordret af den friske vind og store bølger. Flere deltagere kunne også melde om personlige rekorder, hvilket sejltiderne også kan bevidne. For første gang i mange år har stævneledelsen kunne se stort set alle både i mål lørdag tidligt på aftenen. De fleste sejlere kunne derfor nyde godt af Veteranernes Musik Festival gennem det meste af lørdagen. 2024 markere også året hvor vi for første gang i længere tid, kunne sende en båd rundt på stor bane - syd om Gedser. C J Legend valgte at lægge vejen forbi Sjælland Rundt. Den tidligere Whitbread båd fik sejlet omkring 300 sømil som ligger tæt på distancemålet i lige linje.


Sjælland Rundt Sailing Week favner alle sejlere. Lige fra hårdtpumpet racere til gaffelriggere i cruising klassen. Således spænder sejltiderne rundt om Sjælland i år mellem 23 og 59 timer.

Fra land følger vi lige ivrigt med i alle løb. Vi er glade for at kunne byde alle der overholder sikkerhedskravene velkommen til at deltage i den traditionelle sejlads.

Sjælland Rundt Sailing Week er også vært for Sejlsportsligaen hvor der kæmpes blandt de mange klubber i de hurtige J/70’ere. Det er altid sjovt at se, og den kystnære sejlads trækker mange til på molen.

Igen i år havde vi et stort sponsorfelt og det var der mange sejlere der kunne nyde godt af. Dels som løbsvindere, men også som lodtrækningsvindere. STOR tak til alle vores sponsorer for de mange flotte præmier. Det vækker stor begejstring blandt sejlerne.

Også en kæmpe tak til de næsten 100 frivillige fra Helsingør Sejlklub, Nivå og Hornbæk som har været med til at afvikle hele ugen. I er simpelthen fantastiske. I griber alle de uforudsete opgaver der dukker op i stiv arm og med et smil. I sørger for sejlerne, sponsorerne, samarbejdsparterne og nysgerrige forbipasserende for en god oplevelse. Tusinde tak for Jeres engagement og jeres velvilje 🙏🙏

Sæt allerede X i kalenderen d. 12. juni 2025👍 Vi glæder os til at se gengangere og nye sejlere.

Hav en fantastisk sommer. Tak for i år. Vi ses i 2025.

Our Main Sponsors

Øvrige sponsorer

Merchandise for you and your crew

Buy this years Round Zealand Sailing Week cloths and merchandise
Round Zealand
The iconic Round Zealand with it's approx. 230 NM is everything a long distance race should have.
Anholt Race
Anholt Race is a 130 NM off-shore race in Kattegat.

Take part in the legendary Race

Round Zealand has since 1947 been the annual "must sail" for sailors interested in sailing a both challenging and beautiful race round the island of Zealand in Denmark.

With open seas as well as tight racing in narrow waters, Round Zealand has something for everyone. We accommodate whether you want to sail cruising with no certificate or racing both un der DH (Danish Handicap) or ORC.
Signup for our newsletter
Copyright © 2024 Helsingør Sejlklub