Sjælland Rundt Sailing Week får Garmin med som hovedsponsor

Helsingør Sejlklub, som i årtier har stået bag det traditionsrige Sjælland Rundt, har netop annonceret en ambitiøs 5 års plan, hvor flere sejladser kommer til med forskellige distancer for singlehand-, doublehand- og multicrew-bådene. Målet er at blive den største maritime begivenhed i Danmark.  I den forbindelse kan vi med stolthed annoncere Garmin som hovedsponsor, fortæller…

Helsingør Sejlklub, som i årtier har stået bag det traditionsrige Sjælland Rundt, har netop annonceret en ambitiøs 5 års plan, hvor flere sejladser kommer til med forskellige distancer for singlehand-, doublehand- og multicrew-bådene.

Målet er at blive den største maritime begivenhed i Danmark.  I den forbindelse kan vi med stolthed annoncere Garmin som hovedsponsor, fortæller Erik Stannow fra Sjælland Rundt Sailing Week.

“Vi er glade og stolte over at have indgået en aftale med en prominent sejlsports-leverandør som Garmin. Garmins fokus på sejlads passer perfekt til Sjælland Rundt Sailing Week, og sejlerne kan glæde sig til flotte præmier fra Garmin over de næste år.”

Erik Stannow, Sjælland Rundt Sailing Week

”Sjælland Rundt Sailing Week henvender sig til alle typer af sejlere, lige fra jollesejleren til de store race-både og det passer perfekt sammen med vores store udvalg af produkter, som er skabt til både tursejlads og kapsejlads”

”Vi har alt til sejlads, lige fra den lille kortplotter og en indenbordstransducer til de mindre både over i fuldblods race-setups med større kortplottere, vindsystemer med mere.

Alle sejlere vil også kunne drage fordel af de helt nye Garmin Navionics+ søkort, som er de bedste søkort på markedet.

Vores forhandlere i Nordsjælland – Kronborg Marine, ShipShape samt Maritimt Center Helsingør – er klar til sæsonen.

Har I brug for at få opdateret navigationsudstyret på sejlbåden, så kig forbi én af dem, så I kan være klar til Sjælland Rundt Sailing Week.”

Daniel Witt Corell, Marketing & Communications Garmin

Sjælland Rundt Sailing Week afvikles 15. – 19. juni i og omkring Helsingør lystbådehavn og Helsingør Sejlklub med fokus på sejlsportsaktiviteter for sejlere og tilskuere på havnen og i vandet nord for havnen

Om Garmin 

Bygget til at holde. Disse fire ord beskriver vores produkter, vores virksomhed, vores kultur … vores fremtid. Som verdensledende producent af navigationsudstyr er Garmin dedikeret til udviklingen af suveræne produkter til blandt andet sejlads. Uanset om du er til tur- eller kapsejlads har Garmin alt, hvad du har brug for til din sejlbåd. 

Husk sikkerheden til søs 

Vil du være sikker på at have forbindelse til land uanset hvor du er på havet, så skal du have en inReach satellit-kommunikator med ombord. Med den kan du, med tovejs-kommunikation, holde forbindelsen til dem, du holder af
– uanset hvor du befinder dig. Og interaktiv SOS-meddelse til Garmins koordinationscenter øger sikkerheden ombord.

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette.