Sjælland Rundt og Kadetten i samarbejde

Før, under og efter Sjælland Rundt Sailing Week er Kadettens elever rundt om i Helsingør for at hænge plakater og bannere op. Under den store event vil sørge for, at havnen er pæn og ryddelig, og at skraldespande bliver tømt efter behov

Kapsejladsen Sjælland Rundt Sailing Week og den socioøkonomiske virksomhed, Kadetten har lavet samarbejdsaftale i forhold til Kapsejladsen Sjælland Rundt Sailing Week, der starter onsdag den 15. juni.

Før, under og efter Sjælland Rundt Sailing Week er Kadettens elever rundt om i Helsingør for at hænge plakater og bannere op. Under den store event vil sørge for, at havnen er pæn og ryddelig, og at skraldespande bliver tømt efter behov.

De er let genkendelige. Deres uniform er sorte t-shirts med ”KADETTEN” trykt på ryggen.

”Vi er meget glade og stolte over, at Kadetten og deres elever vil deltage i Sjælland Rundt sammen med os,” siger Erik Stannow, der er næstformand i Helsingør Sejlklub, der arrangerer Sjælland Rundt Sailing Week.

”Det stykke arbejde de unge fra Kadetten udfører er vigtigt for at hele eventet bliver synliggjort her lokalt og at pladsen bliver pænt og ryddeligt.”

Kadetten er en socialøkonomisk virksomhed, der er drevet af en erhvervsdrivende fond. De holder normalt til i den historiske Sekondløjtnantsskole ved Kronborg Slot. Her fik kadetter i sin tid stjerner på skuldrene, når de rykkede op i rang og blev officerer. I dag rykker Kadettens elever stadig op, når de dagligt får skulderklap for at udvikle deres særlige behov til særlige kompetencer.

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. 

da_DKDansk