Sjælland Rundt 2022 – En hel uge med sejlads som tema

Den klassiske Sjælland Rundt er omdrejningspunktet for den nye begivenhed – Sjælland Rundt Sailing Week, og i 2022 også indeholder et muligt stop på Vejrø. Anholt Race som så dagens lys i 2021 er selvfølgelig også på programmet som Danmarks svar på Off shore sejlads.

I 2022 udvider Helsingør Sejlklub for andet år i træk med flere sejladser udover den klassiske Sjælland Rundt.

Den klassiske Sjælland Rundt er omdrejningspunktet for den nye begivenhed – Sjælland Rundt Sailing Week, og i 2022 er det også muligt at gå i havn på Vejrø. Anholt Race som så dagens lys i 2021 er selvfølgelig stadig på programmet som Danmarks svar på Off shore sejlads.

Vejrø giver med en distance fra Helsingør på ca. 90 eller 110 sømil alt efter ruten. Med Vejrø som start, slut eller stop-over, er der lagt vægt på et socialt kapsejlads program, for dem der vil sejle den halve distance. Vi kalder det halvmaraton for feinschmeckere.

Du vil derfor i år have mulighed for at sejle den klassiske Sjælland Rundt uden stop, at sejle Sjælland Rundt med stop på Vejrø og sejle videre mod Helsingør dagen efter, at sejle fra Helsingør og går i mål på Vejrø eller at starte på Vejrø og gå i mål i Helsingør.

Anholt Race – Offshore saling er en god og udfordrende sejlads på ca. 130 sømil hvor hele Sjælland Rundt stemningen i startområdet i Helsingør kan nydes inden kursen sættes mod øen som skal rundes.

Sjælland Rundt Sailing Week er en ny begivenhed, der afvikles over en uge i juni måned og starter fredag den 10. juni 2022 og løber til og med søndag den 19. juni 2022 i området omkring Helsingør Havn.

Aktiviteter på land foregår i og omkring Helsingør lystbådehavn og Helsingør Sejlklub med fokus på sejlsportsaktiviteter på havnen og i vandet nord for havnen.

Programmet offentliggøres snarest på sjaellandrundt.dk

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette.