Så er Sjælland Rundt Sailing Week i gang

Sejlere, borgmester og landkrabber nød aftensolen kom nærmere og skød Sjælland Rundt Sailing Week afsted på Nordhavnen i Helsingør. ”Sjælland Rundt er noget særligt for os her i Helsingør. Det er en sportsbegivenhed, der i den grad passer til os – og så er det skønt at byde sejlere fra nær og fjern velkommen til […]

Sejlere, borgmester og landkrabber nød aftensolen kom nærmere og skød Sjælland Rundt Sailing Week afsted på Nordhavnen i Helsingør.

Helsingørs borgmester, Benedikte Kiær, holder åbningstale

”Sjælland Rundt er noget særligt for os her i Helsingør. Det er en sportsbegivenhed, der i den grad passer til os – og så er det skønt at byde sejlere fra nær og fjern velkommen til vores smukke hjørne af Danmark. I år tager vi hul på et helt nyt kapitel med Sjælland Rundt Sailing Week”, sagde Benedikte Kiær, borgmester i Helsingør Kommune. Hun sagde videre:

”Det maritime miljø her i Helsingør Kommune er i en rivende udvikling. Både med Kulturhavnen, kulturværftet og hele det maritime miljø, der er opstået i det område. Den positive udvikling er også kommet her til Nordhavnen, hvor lystbåde, sejlklubben og andre sportsgrene på vandet holder til. Antallet af medlemmer i sejlklubben er steget, aktiviteter er der kommet flere af og der er kommet nye butikker, caféer og oplevelser hertil. Jeg håber, at den positive udvikling forsætter og får endnu mere vind i sejlene. For vi ønsker, at Sjælland Rundt rammer fortidens storhed.”

Efter borgmesterens tale tog Henrik Milling, kendt fra DR P4´s Fonk! Det er lørdag, over. God musik og sjove historier fra sejlere og arrangører. Marienlyst Strandhotel fik travlt med at servere Sashi Okse Hotdogs i madteltet.

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette.