Mød vores hovedsponsor Marienlyst Strandhotel

Vi er glade for at vores gode nabo Marienlyst Strandhotel har valgt at indgå aftale om et 5 årigt samarbejde som en af vores hovedsponsorer. Med et mål om at blive Danmarks største maritime begivenhed, er Marienlyst Strandhotel et vigtigt komponent i strategien, med sin unikke placering tæt på havnen og den gode placering i…

Vi er glade for at vores gode nabo Marienlyst Strandhotel har valgt at indgå aftale om et 5 årigt samarbejde som en af vores hovedsponsorer.

Med et mål om at blive Danmarks største maritime begivenhed, er Marienlyst Strandhotel et vigtigt komponent i strategien, med sin unikke placering tæt på havnen og den gode placering i forhold til de mange planlagte aktiviteter på vandet ud for stranden.

Marienlyst kommer i år blandt andet til at bidrage med god mad og drikke på midtermolen, til byens borgere og sejlere.

For særligt heldige sejlere, venter der også et gavekort som kan bruges på hotellets mange gode tilbud.

Læs artiklen på Helsingør Dagblad

Marienlyst Strandhotel bliver desuden Platin sponsor hos Helsingør Sejlklub og støtter således den positive udvikling sejklubben har været i de senere år.

Et synligt bevis på engagementet kommer til at kunne ses på klubbens nyerhvervede J-70 som bliver iklædt Marienlysts flotte logo.

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. 

da_DKDansk