Med stop på Vejrø, behøver du ikke pakke dåsemaden!

Hvis du er så heldig at lande på Vejrø som en del af Sjælland Rundt Sailing Week, venter en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan være sikker på at aftenen i selskab med Vejrø Resorts køkkenchef, Kristoffer sætter den gastronomiske barre højt.

Dit skib og dets besætning vil have svært ved at undvige Vejrø på kommende sejladser – Danmarks svar på de græske sirener, dog med en underskøn og sikker havn.

Som Vejrø Resort selv beskriver det ”Vejrø skal ikke forstås. Den skal opleves… det får I chancen for nu”.

Køkkenchefen står klar med hele 4 aktive køkkener, hver med sin Vejrø ret.

Baren

Velkomst 1 glas cava eller alkoholfri, radiser og sprøde svær.

Vejrøs strand og havet omkring (Køkken 1)

Fladfisk pocheret i strandurter, syltet tang, grønne strandurter, sauce på krabber og muslinger med masser smør. Vores brød med urtesmør.

Simons køkkenhave (Køkken 2)

Hummer og krabber fra Kerteminde, Grillede tomater, aromatiske spirer urter, varme fra Simons chilier.

Markerne, dyrene og fuglene (Køkken 3)

Grillet kød fra Vejrø, spæd sommergrønt, nye kartofler, estragon sause lavet på øens æg.

Øens bier, og blomster (Køkken 4)

Honning flødeis, blomster, karamelliseret havre, honningkage, syltet rabarber

Hop til tilmeldingen til en af Sjælland Rundt Sailing Week sejladserne lige her


Vejrø Resort tilbyder ægtefælder til de sejlende mulighed for at booke plads ved aftenens arrangement og en ekstra overnatning i forbindelse med Sjælland Rundt Sailing Week – kontakt Vejrø Resort direkte på vejroe@vejroe.dk når du har tilmeldt dig sejladsen.

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette.