Derfor sejler vi Sjælland Rundt: ZENSEB

Mød Søren, der kommer fra Københavns Sejlklub og i år deltager i Sjælland Rundt med båden ZENSEB. Søren var en af vinderne i vores konkurrence om en Helly Hansen duffelbag, og nedenfor kan du læse mere om, hvorfor han deltager i Sjælland Rundt 2022. Jeg deltager i Sjælland Rundt igen i år, som en hyggetur…

Mød Søren, der kommer fra Københavns Sejlklub og i år deltager i Sjælland Rundt med båden ZENSEB. Søren var en af vinderne i vores konkurrence om en Helly Hansen duffelbag, og nedenfor kan du læse mere om, hvorfor han deltager i Sjælland Rundt 2022.

Jeg deltager i Sjælland Rundt igen i år, som en hyggetur med de gamle sejler-barndomsvenner.Vi har været rundt i folkebåd nok omkring 15 gange. Nu er vi blevet lidt ældre og mere magelige, og derfor sejler vi i min Moody36cc (som jeg bor på). Vi har været 5 gange rundt i hende. Jeg selv har nok været rundt om øen 23-24 gange vil jeg tro. Det er en virkelig skøn tur. I år sejler vi som team Customsailshirts, som er mit nye firma, der laver speciel T-shirt til sejlere.

ZENSEB

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. 

da_DKDansk