Derfor sejler vi Sjælland Rundt: Moster

Mød Ulf, der kommer fra Helsingør Sejlklub og i år deltager i Sjælland Rundt med båden Moster. Ulf var en af vinderne i vores konkurrence om en Helly Hansen duffelbag, og nedenfor kan du læse mere om, hvorfor han deltager i Sjælland Rundt 2022. Jeg deltog i Sjælland Rundt for første gang i 1977. I…

Mød Ulf, der kommer fra Helsingør Sejlklub og i år deltager i Sjælland Rundt med båden Moster. Ulf var en af vinderne i vores konkurrence om en Helly Hansen duffelbag, og nedenfor kan du læse mere om, hvorfor han deltager i Sjælland Rundt 2022.

Jeg deltog i Sjælland Rundt for første gang i 1977. I år har jeg min båd, Moster, med, men det er ikke hende jeg har sejlet med siden 70’erne. Hun har været med siden 2014. Jeg deltager i Sjælland Rundt, fordi det er en udfordring, der kun bliver bedre af de mange deltagere og hele stemningen før, under og efter sejladsen.

Moster

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette.