132 både tilmeldt Sjælland Rundt Sailing Week

Søndag kl. 23.55 lukkede tilmeldingen til dette års Sjælland Rundt. 108 både er tilmeldt Sjælland Rundt. 11 både Anholt Rundt, og tre både har valgt feinschmecker-turen Helsingør – Vejrø Mere end 700 sejlere, frivillige og sponsorer går i disse dage og forbereder sig på at sætte kursen mod Nordhavnen i Helsingør for at deltage i…

Søndag kl. 23.55 lukkede tilmeldingen til dette års Sjælland Rundt. 108 både er tilmeldt Sjælland Rundt. 11 både Anholt Rundt, og tre både har valgt feinschmecker-turen Helsingør – Vejrø

Mere end 700 sejlere, frivillige og sponsorer går i disse dage og forbereder sig på at sætte kursen mod Nordhavnen i Helsingør for at deltage i de forskellige sejladser og aktiviteter i Sjælland Rundt Sailing Week 2022.

”Vi er absolut tilfredse med, som det hele forløber. Jeg vil ikke lægge skjul på, at ambitionerne var at få 18-20 flere både med i år, men vi er alt i alt helt tilfredse med at være på niveau med 2019”, fortæller Erik Stannow, næstformand i Helsingør Sejlklub.

”Der er så meget, der peger i den rigtige retning i forhold til den 5 års plan, vi har lagt. Vi har fået vigtige sponsorer med på rejsen. Vi har lokal opbakning som aldrig før. Vi er på 2019 niveau med hensyn til både og besætninger. Der er basis for at bygge videre.”

Fest på Havnen

Sjælland Rundt Sailing Week har, sammen med Marienlyst Strandhotel, skruet et program sammen, så der fra onsdag til søndag er aktiviteter og fest på havnen, før, under og efter sejladserne.

Den officielle åbning foregår onsdag kl 18.30, hvor borgmester Benedikte Kiær åbner Sjælland Rundt Sailing Week. Herefter tager Henrik Milling, blandt andet kendt fra DR P4´s ”Fonk, det er lørdag” over, og fylder havnen med god musik og gæster, der kommer og fortæller gode historier om og fra Sjælland Rundt. Herefter går det slag i slag med live musik, god grill fra Marienlyst Strandhotel, modelbådssejlads, præcisionssejlads og meget andet. Sko/Torp går på lørdag den 18. juni kl. 18. Der er præmieoverrækkelse og lodtrækning af gaver for alle deltagende både lørdag kl 19.30.

Festen på havnen er for alle. Grillen er tændt alle dage og alle koncerter er gratis. Det er bare at møde op!

Se hele det omfattende program her

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette.